Post by saicapwickrivi on Feb 20, 2022 9:39:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toca Life World: Build stories ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toca Life World: Build stories IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови више све ▞▞▞
▞▞▞ Toca Life World: Build stories 2022 version ▞▞▞
Глупо је што се плаћа🙄,ја играм преко хаппи мода тако да ми је игрица супер. 🤙✌💅🤚
Савршено је и препоручујем свима само да има више светова
То је веома лепа игра и волим ликове, али сада је веома заостала и када кликнем на кућу или градњу, само се сатима приказује екран за учитавање. Можете ли, молим вас, да поправите ову грешку? Хвала вам! - Бранди С
мех... ЈК!!! Волим игру!!! Свиђа ми се како вам даје толико бесплатних ствари за разлику од других оваквих игара. Па, мислим не толико бесплатних ствари као што сте ви могли имати много више, али више него обично ако то уопште има смисла. едит 1. Каснило је па сам га поново преузео и дао ми је СВЕ у игрици, дефинитивно задовољан.
Дакле, то је добра апликација, али ево шта је с њом 1: нема уштеде 2: морате да купите много ствари 3: волео бих да можете да обојите намештај 4: волео бих да можете да обојите очи 5: последња ствар коју бих волео да можете добијте више ствари бесплатно То је све када бисте могли да додате ове ствари игра би била тако савршена!
Игра је у реду иако када изађем из игре и вратим се на њу, некако се ресетује јер сам добио храну из продавнице и оставио је у својој кући и напустио игру неколико минута касније, уђем у њу и она се ресетује па сам настави да одлажеш храну, стварно се надам да ћеш ово поправити!
Игрица је супер само је мало лоша зато што нема толико пуно бесплатних ствари волела би да онај као факултет буде бесплатан али ми се свиђа она пекара коју сте ставили.
Toca Life World: Build stories ትምህርታዊ qur
Toca Life World: Build stories Ta’lim qpd
Дајем добру рецензију овој игрици мислим да би требало да се мало поправи. Не знам да ли сам ово само ја, али могу да направим само одређену количину ликова, али је све у свему добра игра.
Неће ме уопште пустити унутра. Када кликнем на тогет, приказује се бели екран са својом музиком. Чекао сам неко време и освежио га, али и даље ништа.
Волим ову игру, али једна звездица је што стално брише моје ликове. Покушао сам да направим од њих два близанца, али сам их урадио. Добио сам само једну па је мрзим и можда је избришем Можда, али сам потрошио новац на то
НЕ КУПУЈТЕ ОВО СВОМ ДЕТЕТУ!!!! Зависност од микротрансакција било ко? Јер ово ће ова игра учинити вашој деци. Моја ћерка је потрошила толико свог новца на ову "игру". Дошло је до тачке да сам покушао да проверим да ли ова игра има потпуну опцију куповине или претплату само да нисам нашао ниједну доступну. Тада су ми почеле да искачу црвене заставице. Додајте опцију пуне куповине или претплату и било би добро. До тада је то само још једна одвратна компанија која циља на децу и њихов тешко зарађени новац.
супер игра али ставиде бар јос један свет који се не плаца братее и маправите бар јос једну игрицу која се не плаца али добра игрица
Генерално, ова игра је у реду, али од када је хелло китти ажурирање игра кварило и не могу да играм кад год притиснем дугме за покретање, једноставно ме избацује, поправи ово. Стварно сам желео да видим ажурирање хелло китти
ова игрица је забавна.Али би ја волела да имам све куце.Имати све куце је за мене немогуце.Али нема везе поклонови су одлицни и зивотиње.Јако волим да играм ову игрицу.
Ова игра је забавна са много ствари, али бих желео да вам предложим да направите стан који можете да прилагодите или кревет који је део зида и столицу на којој можете да видите позадину или мој омиљени читав пакет на основу стана лифе.то би дало опцију да собе буду мање или веће и да се више намештаја зближи и да одаберете количину соба коју желите и колико прича желите, такође би требало да имате могућност да возите аутомобил улицом до друге зграде.
Игрица је добра али ЗАУЗИМА 2 ГИГА БАЈТА ЈЕ СТЕ НОРМАЛНИ
(2) "Life has become hell here," he said. (73) ... ¿cómo se atreve usted a juzgarle (а él)? 80111557: A nosotros no nos toca.
Дајем 3 звездице јер јако дуго треба да се инсталира и се куће осим једне која је слободна се плаћа. Тако да мислим да би више њих имало ову игрицу ако се куће не би плацале🍍
Одлична је игра и волим нову кућу, али не могу да ставим своју одећу у фиоке обе гардеробе у новој кући, не знам да ли је грешка или не🌟 уреди. Надам се да ће ВИДЈЕТИ ОВО мој куроми шешир је нестао након што сам стави га у фиоке у тоци и мој шешир за мелодију је нестао па боље да се поправи јер су ми се свидели
Toca Life World: Build stories Edukativne igre nwh
СТАР ТРИЦКС 2021 | БЕЗ ЉУДСКЕ ВЕРИФИКАЦИЈЕ Бесплатни ресурси за Yalla Ludo 【100% ВЕРИФИКОВАНО】 ➢ Уђите одмах и створите ресурсе
Jungle Adventures Piedzīvojumu spēles qsm
Игрица је занимљива,али зато мора да се плаца!!!😡🤬😡
Игрица је супер
Страшно. Видите, волео сам ову игру. АЛИ, избрисали су САВ мој напредак. И ништа се не може поправити, нити вратити. СВИ моји поклони, декор, тајне, куће, САВ МОЈ НАПРЕДАК, НЕСТАО. Али, и даље заузима ТОНУ ПРОСТОРА. Урадио сам све, деинсталирао апликације, премештао апликације на СД картицу, трајно брисао фотографије и видео записе, брисао датотеке, све. Али наставља да покушава да ме натера да избришем СВЕ своје апликације, а чак и да јесам, И даље НЕ би ИМАО ПРОСТОРА. Бацање пара.
Tuca salon 1 igrica - Champagnelaforge
Па можеш те ти и боље
Онако али ок је
ИГРИЦА ЈЕ ПРЕЛЕПА ЧИСТА ПЕТИЦА
Стварно ми се свиђа игра осим што много квари, онда желим да је играм, она се само враћа на мој почетни екран и не можете купити ствар са вифи-а од њих је бели екран и свира се тематска песма
Ова игрица је супер! Хвала вам што сте ставили нову пекару која је бесплатна. Цене нису толико скупе барем за мене. Чак сам и купила Модерн Мансион. Хвала Тоца Боца. Купићу још неке ствари ускоро. Они који мисле да је Тоца Ворлд глупост нека се носе😛❤
Игрица је одлична само откључајте још нешто
Стварно ми се свиђа ова игра, али купио сам кућу и буквално није изгледало као да нисам ништа купио Мислим да је ово грешка
То је стварно добра игра, понекад има грешака и имам скоро све до сада. Забавно је и интерактивно, једини проблем је што све што морате да купите.
👏 Ок
ја немогу да инсталирам ову игрицу..али користе другарицин телефон имала сам прилуку да је пробам..игрица је супер али молим вас смањите колико места је потребно за њу......
Игрица је ОДЛИЦНА!😀Али не свидја ми се зато сто морас да купујес,јер мозда неки немогу да купе преко картице.Тако морамо да цекамо нове куце итд.ПЛИЗ ДОДАЈТЕ 1 КУЦУ ГДЕ МОЗЕМО ДА ОТВАРАМО ВРАТА(она стара куца)ЈЕР ЈЕ ТАКО РЕАЛНИЈЕ.НАРАВНО СА НОВИМ НАМЕСТАЈОМ. На пример ја не могу да купим нове ствари.😞😞😭😭🤧🤧🤧 ♥♥Само је бесплатан онај ресторан.ПЛИЗЗЗ!
Иначе игрица је ок. Али све што ја купим и донесем у своју кућу нестане чим изадјем из ње. Сад сам направила прелепу кућу и изашла из игрице кад сам поново ушла кућа је била ПРАЗНА. Чак није ни било оних кревета које сам ставио и због тога је 2 звездице⭐
Волела би да имамо све куће и све светове бесплатно и зато 3 звездице
Ова игра је одлична 5 ЗВЕЗДА. Мислим да је ствар која би то могла учинити бољим у кућном дизајнеру. Можете додати стамбену зграду коју други могу креирати и направити сами. Надам се да чујете моју поруку ПС. Мора бити сјајно!
Неће да се инсталира!!!
Sex christianity love bible, Old mom and sun full stories, Brutal f**king gf, ... Best free dating apps for ios, Raven shadow femboy, How to finger f**k,
Воли ту игрицу и обозава
После неког времена почело је да има чудних грешака где би само био бели екран када бих кликнуо на игру и не би се покренуо, али сам и даље могао да чујем музику из игре осим што осећам да су цене превисоке и постоји тако много ствари за куповину па вас молимо да снизите цене. То је одлична игра за играње улога и све, али само јој треба још исправки грешака. Зато што морам да направим своје ликове на три размака или се неће учитати, а чак и тада се понекад не учитавају.
Имао сам га неко време, али сам имао неких проблема. Као прво, судопер би се само насумично померао, а ја нисам могао да га померим назад. А када сам хтео да померим фрижидер, ово је све у мојој кући, на крају би уместо тога вадио храну иако је био затворен. Вратио сам се у игру и ликови су јако кварили и игра је поново покренула сав мој напредак. Знам да их програмери обично никада не виде, али надам се да ће се то догодити овог пута. Ово је било веома јако досадно.
Па игрица је ок
Chickens Gun - fps shooter online Валуте и Гемс бесплатно