Post by saicapwickrivi on Feb 20, 2022 9:36:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Foot Clinic - ASMR Feet Care ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Foot Clinic - ASMR Feet Care IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar səhv işarələri ▞▞▞
▞▞▞ Foot Clinic - ASMR Feet Care 2022 version ▞▞▞
Gözəl 👍👍👍👍 oyun və qrafika yaxşıdır
1-ci şey, çoxlu reklam var, sanki oyun getdikcə daha çox reklam alır. Bir ayaqdan sonra ən azı bir və ya 2 reklam var və onlar 30 saniyəyə qədər uzana bilər. 2-ci şey, Titrəmə çox zəhlətökəndir. Zəhmət olmasa bunu düzəltməyə çalışsanız yaxşı olar. Oyun ümumiyyətlə yaxşıdır, sadəcə reklamdır və siz hətta reklamları götürmək üçün pul ödəyə bilməzsiniz, onlar sadəcə oradadırlar, bunu edə bilərsiniz.
Foot Clinic - ASMR Feet Care RPG hoz
Çoxlu reklam... Mən başa düşürəm ki, reklamlar normal bir şeydir, amma hər 2-ci işdən sonra? Buyurun....
YOL, YOL, ÇOX ELANLAR!!! Reklamlar, sözün əsl mənasında, etdiyiniz hər bir addımdan sonra!!! Qrafiklər bir növ həvəskardır. Yaxşı ideya, pis icra.
Möhtəşəm ASMR ilə dırnaqları və dərini yavaş-yavaş qoparmaq təcrübəsi, xüsusilə dərinin 2 qatını çəkdikdən sonra o qədər sakitləşdiricidir. Ayaqlar olduqca iyrəncdir, bu da onu daha dadlı edir, mən sadəcə bunu şəxsən edə bilməyi arzulayıram ki, nəhayət yaxşı bir yemək ala bilim. Ayaqların ölü dərisi çox ləzzətli görünür və kiçik ayaq barmaqlarından mürəbbə ilə çəkilmiş dırnaqlar mənə oreos və süd kimi görünür. Kəsilmiş dırnaqların üst qatlarını da unutmayaq.
ÇOX GUZEL BI OYUN 😍😍❤💜
Foot Clinic - ASMR Feet Care Fabularne tms
bu hər hansı bir şəkildə, formada və ya formada necə rahatdır? dəhşətli fırıldaqçı reklam.
Foot Clinic – ASMR Feet Care Apk İndir. 1.6.1. rol-oyunu. HEMEN İNDİR. 3.3/5 Oylar: 67,948. Rapor Et. Sürüm 1.6.1. Gereksinimler 4.4 ve sonrası.
Omg mən bu oyunu sevirəm aka ye`ihi`run, bəli
Çox əyləncəli ola bilərdi. Amma vips ilə məşğul olmaq üçün alətlər əldə etmək üçün təkmilləşdirməkdən zövq almaq üçün bir çox reklam yolu.
Mən bu oyunu sevirəm, oynamağa başladıqdan sonra oynamağı dayandıra bilməyəcəksiniz, oynayın və görəcəksiniz
Mən VIP şəxs etmək istəyəndə bu oyuna üç ulduzlu bc verdim və VIP-i başlat düyməsini sıxıram, sadəcə əlavə et hələ hazır deyil deyir və bu, əsasən sadəcə şəhər əlavə edir, lakin yaxşı oyundur.
Çoxlu reklam var. Bitirməmişdən əvvəl reklamlar sınmadan pasiyentimə tam baxa bilmirəm.😔😖 Bu problemi dəyişsəniz sizə beş ulduz verərdim, çox sinir bozucu.
Bir çox reklamlar üçün və bu o qədər iyrəncdir ki, bəzi insanlar qurdun çıxdığını görmək istəmirlər, bir insanın ayağı bu qədər iyrəncdir və əlavə edir ki, biz indi reklamlardan danışırıq, bu o qədər yaxşı və bezdiricidir ki, nə vaxt bir şey əldə etmişəmsə, o həmişə ortaya çıxır. kimi bir reklam olaraq daha oyun yükləmək istəmirəm
çox reklam
Bir sözlə ifadə etsək pis dir
Crazy Dino Park Puzzle phf
Foot Clinic APK - ASMR Feet Care 1.6.7.0 (Android Game)
ola bilər amma bəzilərinin çox dediyini, bəzilərinin isə reklam yoxdur dediyini görəcəm, amma bunun daha yaxşı olub olmadığını görəcəyəm
Mənim sevgim ən yaxşı oyundur, onu çox sevirəm
Foot Clinic – ASMR Feet Care Apk Son Sürüm 2021. 1.6.1. rol-oyunu. Descargar APK ... Welcome to Foot Clinic, the #1 ASMR nail salon game.
həqiqətən əyləncəlidir mən ona 5 ulduz verdim! wi-fi yox idi amma işləyir
Həqiqətən əyləncəli oyun. Həkiminiz hər kəsə kömək edir. Ofis üçün əşyalar almaq üçün pul qazanırsınız. Avadanlıq, mebel və s.
Bu oyuna əlavələrin miqdarı ağılsızdır! Əlavə etmədən 10 saniyədən çox heç nə edə bilməzsiniz. Oyunun özü qaneedicidir, lakin Müqəddəs əlavələr onu oynamaq istəmək üçün çox zəhlətökəndir.
normal
Overview. Welcome to Foot Clinic, the #1 ASMR nail salon game. Scrub, scrape, pluck, and pull all kinds of feet in this ASMR foot clinic
Aman Tanrım!!!! Heç vaxt bu qədər reklamlı oyun oynamamışam. Düşünürəm ki, 15 dəqiqə ərzində 25 elana baxmışam. Mən ciddi deyirəm... Mən başa düşürəm ki, onlara sahib olmaq lazımdır, amma bu tamamilə gülüncdür! Oyunun özü yaxşıdır...lakin çox tez cansıxıcı olur.
Foot Clinic - ASMR Feet Care RPG oan
Kaş ki, bunu daha yüksək qiymətləndirə bildim! Alətləri əldə etmək üçün heç vaxt reklamları oynaya bilmədiyim alətlər. Zəhmət olmasa düzəldin
Mən bundan həzz alıram, amma bir neçə saniyəlik hər hissədən sonra başqa bir fırlanan əlavə var, düzünü desəm, oynamağa davam edərdim, amma həqiqətən əlavələrdən bezdim və onlardan qurtulmaq üçün heç bir yer yoxdu.
Foot Clinic - ASMR feet care for iOS (iPhone/iPad) - GameFAQs
Əyləncəli bir oyun idi, lakin çox ləngimə və yavaş idi
Reklamlar reklamlar reklamlar, bunda çoxlu reklamlar. Və həqiqətən də gecikmədir, mən bu oyuna dözə bilmirəm. Orada çoxlu daha yaxşı oyunlar var və məncə sağ qalmaq üçün təkmilləşməlisən
🤣🤣🤣🤣
Mən reklamları bloklasam da, layiqli, lakin reklam spamıdır
This app is available only on the App Store for iPhone and iPad. Foot Clinic - ASMR Feet Care 12+. Best Foot Care Simulator!
Harika