(Android/iOS) Random Royale-PVP Defense Game hak za neograničenu izdržljivost
Feb 20, 2022 9:05:59 GMT -5
Post by saicapwickrivi on Feb 20, 2022 9:05:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Random Royale-PVP Defense Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Random Royale-PVP Defense Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hak za neograničenu izdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Random Royale-PVP Defense Game 2022 version ▞▞▞
1) namjerni kraljevski naziv je istinitiji. 2) ako ne kupujete, ne idete nigdje. 3) grinding za legendarne je šala, dobivamo samo ponavljanja karata u vlasništvu. 4) izjednačavanje karata gore je nečuveno skupo. 5) botovi 8 od 10 zadruga i ne uključuju se. 6) sklapanje provoda je smiješno. 7) nije zabavno gubiti 95% vremena na PTW igračima. 8) kartice treba balansirati. 9) postoje 4 karte koje su nepobjedive, ako neprijatelj ima onda počinje preko b4. PRESKOČI!! Random Dice je još bolji
Ova igra zahtijeva bolji način komunikacije s vašim partnerom u suradnji. Želim im moći reći da podignu svoje kule. 4 jednostavna emojija NISU dovoljna. Umoran sam ići samo tako daleko jer se drugi ljudi bave samo spajanjem.
Sjajno sam se proveo s ovom igrom, no neki bugovi se i dalje pojavljuju prilikom spajanja kartica. Točnije kaciga, ona će se smrznuti i postati nepomična ili nepomična.
Kada sam prvi put započeo ovu igru, dopustila mi je 17 pobjeda u nizu. Nakon toga počelo me bacati s igračima puno više razine od ovih. igrači kupuju master kartice i samo peru pod s novopridošlicama. Nikada ne stignem dovršiti set, a da ne pogledam gore i ne vidim s kim se ikad suočavam ima punu ploču i stvari koje nikad nisam vidio, ali to je stvarno sranje.
Igra se pokvarila nakon ažuriranja. Izrada šibica više ne funkcionira. Ne mogu stvoriti ni sobe. Konačno su popravili sustav izrade natcha, ali sada stalno prekidam vezu usred meča i gubim bitku. Uništio je moj niz od 6 ubojstava. Igra smeća. Deinstaliranje jer ovo sada.
Zabavna igra!! Vrlo ugodno i zabavno 👍🏼🔥 Uložit ću novac, ali barem Battle Pass mora biti kao većina igara po 4,99 USD, a ne 9,99 USD, zato dajem 4 umjesto 5.
Odbijaju popraviti istaknute probleme u igri. Uživajte u botovima i svim afk ljudima.
Prilično dobra igra za proći vrijeme. Neke opcije za preskakanje otvorenih animacija bile bi dobre, ili otvoren iznos za pakete - otvaranje jedne po jedne i potreba da se animacije dovrše za svaki upit je pretjerano.
ランダムロワイヤル・リアルタイムPVPディフェンスゲーム 頭脳系 whz
Zabavna igra, sviđa mi se i držim je instaliranom na svom telefonu da skoči tu i tamo. Dao sam joj 3 zvjezdice jer ne zadržava moju pažnju nego zabavna igra.
Sjajna igra nije tako loša kao nasumične kocke. Mislim da je bolja da neke stvari trebaju raditi i ne čini se da je gladan novac i daje vam više šansi da dobijete legendarne karte za razliku od nasumičnih kockica, neka poboljšanja bi dobila 5 zvjezdica
Igram dok sam na wifi-u i sigurnosno kopiram na mobilnim podacima (tako da nikad ne gubim uslugu) i stalno me prekida i zatvara moju igru. Zbog toga stalno gubim... Doslovno sam izgubio 20 mečeva. Ovo je BS. Je li to zato što ne plaćam da igram pa me kažnjavate? Platio bih ako bi bilo koja od pogodnosti bila makar pristojna ili u skladu s drugim igrama. Nitko ne bi smio potrošiti 20 dolara za jednu kartu visoke razine koja bi mogla ili ne mora biti korisna (igra je užasno neuravnotežena). Molimo popravite. Ažuriranje: problem je riješen.
Zabavna igra. sve o legendarnim kartama. Kao što su neke legende ravno beskorisne, a neke su obavezne da dođu do dijamanta poput šaljivdžije i čudovišta. Općenito mora postojati ogromna ravnoteža, tako da kad god nabavite legendarni, on je upotrebljiv ili održiv na dosljedan način. Žao mi je što novi igrači dobivaju meteor. A ljudi na kraju igre kojima nedostaju samo 3 karte moraju čekati cijeli život, kao da su dobili sve karte. Ako želite ići daleko, pridružite se razdoru i zatražite pomoć od veterana u party modu.
Uz sve što je rečeno o svojoj hvale vrijednoj "slučajnosti" mehanici, igra je prilično p2w. Da, možete nasumično dobiti svoje nenadograđene jedinstvene kombinacije kartica ili op legendarnu kartu u igri, ali pogodite što? Vaši protivnici koji nasumično šalju neželjenu poštu svojih legendarnih kartica s maksimalnom razinom plaće i dalje će vas nadživjeti. Ako ništa drugo, mali je plus da morate gledati oglase da biste brže napredovali umjesto da ih na silu imate.
Dobra igra, ali velika greška s karticom "Light". Kad god sam je pokušao premjestiti s drugom kartom u jednoj igri, ona se kombinirala s karticom koja je uništila "Light" karticu i učinila novu dvostruku gadost nepomičnom ili spojivom.
Maaf nih pas udah update event kenapa ads nya sering tidak muncul.. terus sudah 3x liat ads buat klaim reward event yang tiap 1jam.. tapi rewardnya tidak bisa di ambil.. serius jadi malas main.. pindah lagi aja ke sebelah
Izgubio sam borbenu propusnicu koju sam platio. Paket rasta nema zajamčeni legendarni rast. Izgubio sam svoju besplatnu legendu na 20 pobjeda. Dobar sadržaj. Ali previše je ovih grešaka :/
Ne mogu proći kroz tutorijal jer igra ima grešaka. Odmah nakon što nadogradim karticu i moram je premjestiti, ne mogu jer je na krivom mjestu. Piše "ovo nije pravi potez" i ja sam zapeo.
Dobra igra Sviđa mi se kako se sustav života temelji na populaciji čudovišta. Imao sam prilično neugodnu situaciju iz koje sam se izvukao uz bjesomučne nadogradnje i sretnim spajanjima, sveukupno dobra igra se čini vrlo prijateljskom za f2p. Samo bih volio da postoji opcija za potpuno popunjavanje co-op radi s draguljima. Nemam ništa protiv dodavanja, ali bih želio opciju da to izbjegnem
Igranje je super. Glazba na zaslonu za učitavanje će vas nasmrt prestrašiti! Morate smanjiti glasnoću telefona kako biste izbjegli da cijeli svijet zna što radite. Dao bih više zvjezdica kada bi spojili glasnoću igre i ne bi je učinili tako glasnom. Nepotreban je, glasan i dosadan.
Kopija boljih igara
Ngl ovo je lijepo. Dosadno puno posla i puno čekanja. Još uvijek zabavno, ali brzo dosadi... A ako nemate sreće, igre postanu gore, šanse da dobijete legendarnog su vrlo male, a jedini način da dobijete pristojnu količinu dragulja je igranje cijelo vrijeme što neki ljudi ne mogu .
Asphalt 9: Legends Kilpa-ajo xczf
Molim vas, mora biti više imerzivno, ali dajem visoku ocjenu zbog besplatnih dijamanata u inboxu
Bilo je zabavno dok nisu dodali kartu čudovišta, to je način na koji je nemoguće pobijediti čak i ako ste nekoliko razina iznad svog protivnika, riješite se te kartice ili je nervirajte, igru sux sada nemojte preuzimati dok ne učine nešto u vezi s ovom igrom prekidač
Sjajna igra! Nastavite sa dobrom igrom. Vjerojatno moja omiljena igra da je tako dobra da radi čisto i nikad još nisam vidio bug😀 ali imam jednu stvar za reći, možete li dodati kartu zemljotresa koja bi bila super i bila bi legendarna
Sviđa mi se ova igra koja izaziva apsolutno ovisnost. Jedina stvar koju bih promijenio je bljesak bijele boje pri otvaranju paketa karata. To je okidač napadaja pa ne bih preporučio igru nikome s epilepsijom.
Volite li nasumične kocke? Pa ova igra je mnogo bolja od te igre. Ažurira se često i svakodnevno nagrađuje. Zabavno za igru i lako za učenje. Isprva vam se može činiti da ne idete nikamo, ali onda prelazite na razinu i Bam je vaš zlatni. Hvala vam što se ova igra isplati ☺️😊.
Random Royale-PVP Defense Game Diskarte lmeo
Igra je nekada bila moj favorit, ali sada je čisto smeće koje se stalno ruši na više uređaja od prije možda 3 ažuriranja..... novo ažuriranje isti problemi s rušenjem
Sjajna igra! Jedini razlog zašto mu dajem 4 umjesto 5 je taj što dobijete samo 5 partija na dan, a zatim da dobijete više njegov 1 oglas po utakmici što je obično u redu, ali oglasi traju 30 sekundi bez gumba za isključivanje zvuka, a zatim još 15 sekundi običnog ekran onda je gotovo. Drugi razlog je kada se prebacite na drugu aplikaciju, igra se zamrzne pola vremena kada se vratite umjesto da se nastavlja. Svaki drugi aspekt ove igre je inovativan, jedinstven i zabavan. igrat ću
Sjajna igra. Dobra grafika i korisničko sučelje. Kupnja je možda skupa, ali igram samo 3-4 tjedna i uštedio sam 10000 dragulja i kupio 2 paketa. Dakle, f2p je najbolji...
Sjajna igra. Izvrstan ubojica vremena ako uživate u igrama obrane tornja. Ne morate platiti da biste pobijedili, oni nude dobre ponude ako želite. Nemojte se udaviti u reklamama. Ovu igru igram svaki dan i već neko vrijeme.
Nekada je bio dobar, sada se beskrajno poklapa s igračima puno više razine (obično isti igrač over&over). Gubljenje vremena sada
Odlična igra do sada. Ima neke greške kao što su slučajni prekidi veze, ali izgleda i radi dobro. Predlažem nabavku prevoditelja za engleski, čini se da su to napravili programeri koji ne govore tečno engleski.
Činjenica da možete nastaviti dobivati iste karte čak i nakon što ste ih maksimalno iskoristili dokazuje da ljudi koji su napravili ovu igru ne mare za vas, nagrade koje dobijete su smeće, mljevit ćete se da dobijete legendarnu kartu koju' već sam dobio maksimum.
Bilo je zabavno. Sve dok nisu slijedili primjer sa svakom drugom "random merge pvp duel" aplikacijom i odlučili isključiti one s ukorijenjenim uređajima. Ako ste toliko zabrinuti zbog varanja, možda stavite neki anti-cheat kod u svoje aplikacije umjesto da se oslanjate na uređaj da to učini umjesto vas? Postoji niz razloga zašto su uređaji ukorijenjeni, a većina njih nije za varanje u igrama. ::uzdah::
Za sada dobro, ali postoje problemi s balansiranjem. Neki su lengari gori od jedinstvenih. Mislim da bi sve karte trebale biti održive ili napraviti način koji ograničava određene kartice. Ponovno će se ažurirati u budućnosti.
Kartica se stalno ponavlja, nije nova
Prije sam mogao igrati igru bez problema, i vrlo poštene nagrade. Međutim, trenutno mi je ekran za prijavu potpuno razbijen i ne mogu ni pristupiti igri
Ne razumijem zašto je odgovor tvrtke zapeo uz moju novu recenziju skinuvši zvjezdicu s prethodne recenzije. Nisam siguran zbog nedostatka igrača. Ali, dobio sam toliko lažnih bot igrača da se igram s tim postaje tako neugodno. U načinu zabave I borbe. Botovi podižu samo jednu kartu i svaki put imaju gotovo iste karte. Čim vidim bota, već znam da sam izgubio bitku. Radije bih čekao 5 minuta da dobijem pravog igrača za suigrača ILI protivnika. To mi totalno uništava igru.
Ravna kopija nasumičnih kockica, s nekoliko dodatnih značajki. Coop način rada je prisluškivan i ne može se igrati, mobovi uopće ne gube HP. Dodatne značajke čine da se igra izdvaja od nasumičnih kockica, ali bugovi je čine neigranom i gubljenjem vremena.
Uživao sam u ovoj igri unatoč brojnim nedostacima. Dovraga, potrošio sam 20+$ na to. Međutim, drugi put kad sam vidio ovu vašu ponudu, tvrdeći da (3×10) vaših kartica "vrijede 399,99$, ali hej, reći ću vam što... Prodat ću vam ih po niskoj cijeni od 89,99$. Ništa u vašoj indie igrici nije vredno 90$, ovo je zabludni um koji misli da su igre vrijednije od AAA video igre. Ovo treba ukloniti, to je smeće koje pokušava iskoristiti slaboumne pojedince. Također poradite na upgradeSec-u
Ja osobno volim ovu igru, na rangu sam 12 i još uvijek uživam u igri. Postoji samo jedan mali problem. Do sada sam u svom igračkom iskustvu otvorio oko 10 legendarnih paketa, ali uglavnom uvijek iznova dobivam iste legendarne. Dragulje je prilično lako nabaviti u ovoj igri jer postoje događaji, dnevni dragulji itd... Sve u svemu, igra je nevjerojatna i rado bih je preporučio svima koji vole tower defense i strateške igre.
Ide na bolje. Dodajte opciju za spremanje, onda bi to bila igra s 5 zvjezdica koju sam imao mnogo puta kad bi me resetirala na 12 sati.
Sviđa mi se ova igra, ali trebali biste se riješiti dodavanja nagrada. Ponekad ne rade i prisiljavaju vas da zatvorite aplikaciju
Uživao sam u igri, ali me ažuriranje sada zaustavilo da igram
Glupa grind igra koja vam ne dopušta da zadržite svoje nagrade za mljevenje. Kupi ovo kupi ono! Ne, neću potrošiti svoj novac na ovu igru. Uštedjet ću svoje dragulje nakon dva tjedna da kupim paket od 5k, a zatim dobijem svoje karte da stavim jednu u moj špil i odjavim se. Uzeo je moje karte iz tog paketa i gdje su? Nestalo! Što je s mojim draguljima? Yuup je također otišao. Ali što je s mojom 1 karticom koju sam stavio u špil kako bih zadržao tu kartu, ali ona mora ostati u tom špilu inače nestaje kao i ostale. Zapravo je nestala kao ova igra s mog telefona
Vrlo dobra igra i dao bih 5 zvjezdica, ali nakon nekoliko igara prestala se povezivati s drugim ljudima pa više nisam mogao igrati. Molimo popravite ovo kako bih ponovno mogao igrati vašu sjajnu igru.
Pa nakon ovog posljednjeg ažuriranja ne mogu igrati igru. Nisam baš siguran što je s tim, ali mogu reći da je to što sam uplatio igru sada nemogućnost igrati smeće. Uopće nije sretan.
Random Royale-PVP Defense Game Strategi swck
Sviđa mi se igra normalno, ali ne mogu je igrati jer mi stalno govori da ažuriram, ali mi ne daje mogućnost ažuriranja. Čak sam i deinstalirao i ponovno instalirao i još mi ne da da igram. Ako se uskoro ne popravi samo ću ga izbrisati što je šteta bc neko vrijeme mi je bio favorit
Vrlo zabavna igra, ali najnovije ažuriranje prekinulo je rad Squalla. Također je odbio pokrenuti utakmicu i kada sam resetirao igru kažnjen sam sa 30 kruna! Općenito zabavna igra, ali bankomat za razbijanje bugova